Tekst in iedere vorm

Opdrachtgevers
Voor AD Sportwereld schrijf ik over veel verschillende sporten. Enkele evenementen waar ik verslag van heb gedaan zijn:

- WK Roeien

- WK BMX

- EK Handbal

- US Open Tennis

- Australian Open Tennis

- Roland Garros

- WK Tafeltennis

- EK Darten

Voor de landelijke editie van het AD reisde ik bijvoorbeeld af naar Barcelona waar 'Blade Babe' Marlou van Rhijn als eerste paralympische sporter schitterde in een commercial van Nike. 


Ook de Amsterdamse krant Het parool plaatste een aantal van mijn stukken. Bijvoorbeeld over het EK handbal en een interview met 'Blade Babe' Marlou van Rhijn die als eerste paralympische sporter in een commercial van Nike mocht schitteren. 
Voor het Nederlands Film Festival werkte ik als 'content creator' voor de website www.filmfestival.nl. Zo interviewde ik verschillende bekende Nederlandse acteurs waaronder Gouden Kalf-winnaar Gijs Naber, Marcel Hensema en Juda Goslinga. Tevens schreef ik tijdens het festival digitale nieuwsbrieven en nieuwsberichten voor op de website. 


 Het Nederlands Jeugdinstituut is de kennisnetwerkorganisatie voor jeugd- en opvoedingsvraagstukken. Het ontwikkelt, beheert en implementeert kennis waarmee de kwaliteit van de jeugd- en opvoedingssector verbeterd kan worden. Voor hen vertaalde ik o.a. een website van Nederlands naar Engels.


Samen Sterk in Meerkerk is een initiatief van de ondernemersverenigingen van Meerkerk. Zij organiseerden een zogenaamde Open Deur Dag. Voor die dag heb ik de marketing en communicatie verzorgd. Ik heb o.a. de website ontwikkeld, persberichten geschreven en de coördinatie voor het magazine 'Samen Sterk in Meerkerk' op me genomen.